Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας έγινε μνημονιακός πρωθυπουργός

0
7

Πυρά προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κώστας Λαπαβίτσας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει κάνει πλέον στροφή 180 μοιρών.

«Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρμαχος της εξόδου από το ευρώ και της εισαγωγής ενός εθνικού νομίσματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Λαπαβίτσας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας  αποδέχθηκε το μνημόνιο και επέλεξε την «εύκολη λύση», τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει αντιμνημονιακούς και μνημονιακούς, σημειώνοντας ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Ερωτηθείς στη συνέχεια αναφορικά με το αν πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, ο βουλευτής επανέλαβε πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι απλά χρειάζεται ένα «μέτωπο».

Τέλος, υποστήριξε ότι το εθνικό νόμισμα είναι ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί ένα άλλο πρόγραμμα στη χωρά και όχι η λύση και εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here