«Λάσπη» οι καταγγελίες Καμμένου, απαντά ο Γιαννακόπουλος

0
4

Με εξαιρετικά σκληρή γλώσσα απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι του έστελνε sms, με τα οποία αρχικά τον συνέχαιρε για την κυβερνητική του θητεία και ζητούσε να μην περιληφθεί στη νέα κυβέρνηση ο κ. Κοντονής, αλλά στη συνέχεια απειλούσε να γκρεμίσει την κυβέρνηση μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού μίλησε για «λάσπη», προειδοποίησε ότι θα λογαριαστεί με τον υπουργό Άμυνας όταν δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και προέβλεψε πως εκείνη την ώρα θα αναγκαστεί να κάνει «μια ακόμη κωλοτούμπα».

Επιβεβαίωσε, πάντως, ότι στήριξε προεκλογικά τους ΑΝΕΛ και προσωπικά τον κ. Καμμένο, επειδή πίστεψε πως είναι πατριώτης, αλλά τον απογοήτευσε -όπως είπε- επειδή υπέγραψε το νέο μνημόνιο.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό «πολιτικό», Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.

Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτίστηκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ, όπως χιλιάδες Έλληνες, ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.

Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο «ηθοποιός» Καμμένος.

Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα…

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here