Λαζόπουλος υπέρ Τσίπρα και εναντίον Λαφαζάνη…

0
385
 Και ο Λάκης Λαζόπουλος συντάσσεται με τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας το κόμμα Λαφαζάνη ως «μια ακόμη μαχαιριά στο ελληνικό σώμα, μετά από εκείνη του Σόιμπλε»…

«Δεν μπορεί τα κόμματα της Αριστεράς να γίνουν σαν γριές, που πιάνουν το πλεκτό τους και λένε ωραία λόγια, και όταν έρχεται η ώρα να μην μπορούν να αποδώσουν κάτι, ή όταν χάνουν, να πέφτουν πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό και να τον χτυπάνε» είπε, και πρόσθεσε: «Βεβαίως να διαφωνήσεις, αλλά πάνω σε μια μαχαιριά που δίνει ο Σόιμπλε, πάνω σε ένα σώμα, στο ελληνικό σώμα, δεν μπορεί να έρχεσαι εσύ και να δίνεις άλλη μια. Αυτή είναι η αντίρρησή μου. Η αντίρρησή μου είναι ότι δεν χρειάζεται να μαχαιρωνόμαστε μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται εμφύλιος».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Λ. Λαζόπουλος τόνισε: «Έγινε μια απόλυτα μεγάλη προσπάθεια , δόθηκε μια πολύ πάρα πολύ σκληρή μάχη. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχουμε προ-συνεννόηση με τον εχθρό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους. Είναι άλλο πράγμα να πας προ-συνεννοημένος και να υπογράφεις ό,τι σου βάζουν μπροστά, και είναι άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι, να χάνεις τη μάχη γιατί ο εχθρός είναι ισχυρότερος και γιατί μπορεί να σου επιβάλει αυτά που σου επιβάλλει, και εσύ δεν έχεις επίσης ένα εναλλακτικό σχέδιο γιατί δεν έχεις μια χώρα έτοιμη. Έχει διαλυθεί ο παραγωγικός της ιστός, έχει διαλυθεί η ίδια σου η χώρα, έχουν σκορπίσει οι νέοι σου στα μήκη και τα πλάτη της γης και δεν μπορείς να ξανασηκωθείς».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here