Λεβέντης: Η διάταξη είναι φωτογραφική και εκδικητική για την οικογένεια Μητσοτάκη (BINTEO)

0
7

 

«Από μία διάταξη που επιτρέπονται όλα, πάμε σε μία διάταξη που απαγορεύονται όλα. Από την ίδια κυβέρνηση. Πότε είχε δίκιο; Ποιο ήταν το σωστό; Μία βουλή να τα επιτρέπει όλα και μετά τριήμερων, να τα απαγορεύει όλα», είπε σχετικά με την τροπολογία που αφορά τις offshore των υπουργών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής.

Συνεχίζοντας ο Β. Λεβέντης είπε: «Πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα καταπέσει αυτός ο νόμος στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια; Η διάταξη αυτή, είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη κι αυτό δεν έπρεπε να το κάνετε. Δεν είναι ωραίο στη Βουλή να ψηφίζονται νόμοι εκδικητικοί».

«Αν έχετε επιχειρήματα, εξοντώστε την πολιτικά, διά άλλου τρόπου. Με αυτόν τον τρόπο, την ηρωοποιείτε», πρόσθεσε και στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Τσίπρας, να χρεωθεί αυτή τη διάταξη ως εκδικητική πράξη. Δεν του χρειαζόταν. Από τη μία ζητάτε συναίνεση και από την άλλη, διά πράξεών σας οδηγείτε σε όξυνση».

«Ασχέτως αν είναι του Τσοχατζόπουλου ή όχι, το παλαιό ΠΑΣΟΚ, είναι μέσα σας. Όλες οι νομαρχιακές του παλαιού ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει στις τάξεις σας. Ήρθαν σε εσάς για να σώσουν τα κεκτημένα τους. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, όταν είδαν ότι το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε σε δεξιό κόμμα, ήρθαν σε εσάς για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here