Λεουτσάκος: Ο υπουργός που πρότεινε την Παναρίτη έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός

0
8

Συνεχίζεται η… κριτική για την επιλογή του προσώπου της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αυτή την φορά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο.

«Η επιλογή αυτή (σ.σ. του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ) πρέπει να βρίσκεται σε αντιστοιχεία με αυτά που η κυβέρνηση ήθελε να εκφράσει» σημείωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε:

«Ο υπουργός που την πρότεινε έπρεπε να είναι προσεκτικός… Έπρεπε να την προστατεύσει και να μην την εκθέσει, είναι άδικο για την ίδια την κυρία Παναρίτη» πρόσθεσε ο κ. Λεουτσάκος.

Σχετικά με το γιατί δεν υπέγραψε το κείμενο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που θέτουν θέμα Παναρίτη ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι «δεν θεώρησα ότι προσθέτει κάτι αφού έχω τοποθετηθεί δημόσια, μόνο για να δημιουργηθεί μια εικόνα».

Την αντίθεσή του με την επιλογή της Ελένης Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ εξέφρασε όμως και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι παρόλο που δεν ήταν στους 41 βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή-βέτο, θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να προκύψει καν το συγκεκριμένο θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή που χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων και ενότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here