Λεουτσάκος: Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες

0
9

Ανεβαίνουν κι άλλο οι τόνοι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερής Πλατφόρμας,  με τον Στάθη Λεουτσάκο να εξαπολύει τα βέλη του κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή χθεσινοβραδυνές της δηλώσεις, μέσω των οποίων ουσιαστικά προανήγγειλε τη de facto διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα κατηγόρησε την κυρία Γεροβασίλη για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Λεουτσάκος.

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα Λαφαζάνη σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Ερωτηθείς για το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε έιναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here