Λεουτσάκος: Η νομισματική αλλαγή δεν είναι η συντέλεια του κόσμου

1
9

Λάδι στη φωτιά  και στο ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί εντός και εκτός συνόρων  ρίχνει ο  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσακός, μέσω από άρθρο του στο iskra.gr, λέγοντας πως η κυβέρνηση καλείται να προετοιμάσει τον λαό για ενδεχόμενη αλλαγή του νομίσματος.

«Όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να είναι ανοικτά. Η συντεταγμένη νομισματική αλλαγή, ενταγμένη στο συνολικό προοδευτικό ανορθωτικό πρόγραμμα, συνιστά επιλογή που δεν είναι η συντέλεια του κόσμου», γράφει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Ο Στ. Λεουτσάκος, παράλληλα, σημειώνει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την λαϊκή της στήριξη, που είναι και το βασικό της όπλο, για να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς.

«Το πρώτο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ενεργοποιήσει το πιο ισχυρό της όπλο που είναι η λαϊκή υποστήριξη. Να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό και η αλήθεια είναι ότι αμοιβαία επωφελής λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα», τονίζει.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «γλώσσα της αλήθειας, λαϊκή της στήριξη, εκβιασμούς, προετοιμάσει τον λαό, αλλαγή του νομίσματος, δεν είναι συντέλεια του κόσμου.» (copy, paste)
    Τελευταίους δυο μήνες Ελληνική πολιτική που ακούμε καθημερινά, Εντέλει μας το ένδωσαν σε σημείο να πάθουμε ανοσια.
    Διακοπή για διαφήμισης.
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here