Λέσβος: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 54χρονου βιαστή των παιδιών του

0
7

 

Στο ανακριτή στα δικαστήρια Μυτιλήνης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 54χρονος  που φέρεται να βίαζε τα παιδιά του σε χωριό της Λέσβου.

Ωστόσ κατά την ανακριση δημιουργήθηκε εμπλοκή καθώς παραιτήθηκε ο ορισθείς από το δικαστήριο δικηγόρος κ. Ηλιογραμμένος. Σύμφωνα με το lesvospost είπε ότι ανέλαβε αρχικά την υπόθεση μετά τον ορισμό του από το δικαστήριο, αλλά όταν ανάγνωσε την κατάθεση του 54χρονου «αηδίασε» και αποφάσισε να μην δεχτεί να τον αναλάβει.

Ακολούθησε προσπάθεια του δικαστηρίου να ορίσει νέο δικηγόρο αλλά κανείς από τους εγγεγραμμένους στον κατάλογο του δικαστηιου δεν δέχονταν να αναλάβει την υπεράσπιση του συνταξιούχου στρατιωτικού.Τελικα και μετά από πολλές πιέσεις τον ανέλαβε ο κ. Χατζηχαλκιάς.

Ομολόγισε τα φρικιαστικά γεγονότα
Σύμφωνα με την αστυνομία ο κατηγορούμενος δήλωσε στα κρατητήρια στης Μυτιλήνης ότι δε θέλει δικηγόρο και απλώς θέλει να τον πάνε στα δικαστήρια για να τελειώνει όλο αυτό.  Σύμφωνα με δικαστικές πήγες, ο 54χρονος στην κατάθεση του έχει δηλώσει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Κατηγορείται για πέντε κακουργηματικές πράξεις, ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.
Θα απολογηθεί εκ νέου στον ανακριτή το Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here