Λεβέντης: Αυτά τα κάνει το κεφάλι του Κατρούγκαλου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Εκλογές σύντομα βλέπει ο αρχηγός των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για τις… τρέλες του Κατρούγκαλου, τις διπλές συντάξεις, το θέατρο που αναμένεται να ανέβει απόψε στην ψηφοφορία στη Βουλή και για όλα όσα απασχολούν την πολιτική ζωή του τόπου.

«Τα μέτρα αυτά δεν τα προτείνουν οι ξένοι. Αυτά τα κάνει το κεφάλι του Κατρούγκαλου. Ο Κατρούγκαλος θέλει να κρατήσει τις τριπλές συντάξεις… Δεν του είπαν οι ξένοι «κόψε το ΕΚΑΣ». Δεν τα ψηφίζω γιατί είναι ανήθικα….» είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε».

Και συνέχισε: «Σε κανένα κράτος της γης δεν υπάρχουν δύο συντάξεις. Ο Έλληνας πρέπει να παίρνει μία σύνταξη. Δεν θα πάω εγώ να ψηφίσω τις τρέλες του Κατρούγκαλου!» τόνισε ενώ επεσήμανε ότι το πλαφόν της ανώτατης σύνταξης θα έπρεπε να είναι 15.00 ευρώ».

«Πρώτη η εξουσία πρέπει να δείξει τη θυσία. Εδώ έχουμε μια γαϊδουριά. Η εξουσάι τρώει και ο λαός πεινάει και μετά τον καλούμε να χειροκροτά και να ψηφίζει», υπογράμμισε στη συνέχεια.
«Οι αρχηγοί θα μιλήσουν μετά τις 4-5. Το γνωστό θέατρο. Προς τέρψιν και θέασιν θα έχουμε πολλή δουλειά πάλι, δεν χρειάζεται να πάει θέατρο και σινεμά απόψε ο λαός» ειρωνεύτηκε αναφερόμενος στο διαδικαστικό της Βουλής απόψε με τις ομιλίες των αρχηγών.

Όσον αφορά στην αποψινή ψηφοφορία σχολίαε: «Κάποιοι δεν θέλουν να ονομαστούν προδότες και γι’ αυτό θέλουν να ψηφίσουν. Αλλά έχουν κι ένα σοβαρό πρόβλημα, δε ν θα μπορούν να πηγαίνουν στις περιφέριε΄ς τους. Γι αυτό θα ψηφίσουν και θα αρχίσουν να αποχωρούν από αύριο. Βλέπω Σακελλαριάδα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here