Λεβέντης: Δεν πρότεινα οικουμενική καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής

0
6

 

Απάντηση στις αναφορές κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου «περί οικουμενικής και διαπλοκής» έδωσε την Κυριακή το βράδυ ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται πως κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου, μεταφέροντας σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, «έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης έγινε καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής».

Όπως διευκρινίζει το κόμμα, την πρόταση αυτή για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης την έχει κάνει ο κ. Λεβέντης από πολύ παλαιότερα.

«Συγκεκριμένα και το 2009 ζητήσαμε Κυβέρνηση Οικουμενική τεχνοκρατών που όμως δεν μας άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά ζητήσαμε επίμονα τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τεχνοκρατών και δεν μας άκουσε ούτε αυτός. Το ίδιο ζητήσαμε τώρα και από τον Αλέξη Τσίπρα και το ζητάμε για να αυξηθεί το διεθνές κύρος της Ελλάδας και ευνοούμενος ο πολιτικός κόσμος να βρει βιώσιμες και φιλοευρωπαϊκές λύσεις υπέρ του απλού λαού», αναφέρει η  Ένωση Κεντρώων.

«Τώρα κατά πόσον η διαπλοκή αγαπάει τον Βασίλη Λεβέντη το φανερώνει το γεγονός ότι 30 χρόνια το μιντιακό σύστημα τον είχε στο περιθώριο», σημειώνει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here