Λεβέντης: Μετά τις εκλογές θα μπω στην κυβέρνηση

0
4

 

Ο Βασίλης Λεβέντης δηλώνει «φίλος» του Αλέξη Τσίπρα, προαναγγέλλει ότι τις επόμενες μέρες θα τον επισκεφτεί στο εξοχικό του στο Σούνιο, σημειώνει όμως πως δεν είναι «δεκανίκι» του.

Ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη (κανάλι Epsilon) εξέφρασε την πρόθεση να μπει στην κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές, είτε είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αλλά αυτό, θα γίνει υπό όρους, όπως είπε.

«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλλω σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτιμά ότι η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό. «Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές», υπογραμμίζει. «Και τα δυο αυτά κόμματα έχουν προσδεθεί στο άρμα του Μητσοτάκη».
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Λεβέντης είπε ότι «αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here