Λεβέντης: Ο Τσίπρας πάλεψε στην Ευρώπη, αλλά ηττήθηκε

0
6

 

Ο πρωθυπουργός ηττήθηκε στις επιδιώξεις του σχετικά με το προσφυγικό στις Βρυξέλλες με βάση και την εντολή που είχε λάβει από το συμβούλιο των αρχηγών εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και επισημαίνοντας ότι ούτε τα σύνορα άνοιξαν, ούτε αποσυμφορήθηκε η χώρα από τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες.

«Η αποστολή αυτή ήταν, πάλεψε και ηττήθηκε. Και οι χαμένοι στην πάλη παλεύουν, αλλά χάνουν«, είπε τονίζοντας ότι η σύνοδος υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έδωσε εντολή για άνοιγμα ευρωπαϊκών συνόρων και αποσυμφόρηση από εγκλωβισμένους πρόσφυγες και επί αυτών ζητούσε συναίνεση ο πρωθυπουργός.

«Δεν τα έκανε και γύρισε θριαμβολογώντας ότι έκανε συμφωνία«, είπε λέγοντας ότι την ίδια ώρα η Άνγκελα Μέρκελ προειδοποιούσε ότι αυτή η συμφωνία θα έχει δυσκολίες στις λεπτομέρειές της.

«Μια λύση στην αποτυχία είναι να βρίσκεις δικαιολογίες«, πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι εάν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα και δεν πετύχαινε το άνοιγμα των συνόρων, θα παραιτείτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here