Λεβέντης: Ο Τσίπρας σκέπτεται να διαλύσει τη Βουλή – Εκλογές στο άμεσο μέλλον

1
0

 

Στην Κρήτη για τις εκδηλώσεις μνήμης του ολοκαυτώματος του 1944 στα Ανώγεια βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έκανε λόγο για εκλογές που είναι, όπως είπε, ορατές στο άμεσο μέλλον.

Όπως τόνισε «ο ίδιος βλέπει εκλογές διότι είναι στο μυαλό του πρωθυπουργού, αφού εγκλωβίστηκε ο κ. Τσίπρας όταν είπε πως θα κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Αν αυτό γίνει τα αναθεωρημένα άρθρα θα εγκριθούν από την επόμενη βουλή με 151 έδρες και έτσι κινδυνεύει να λέει ο κ. Τσίπρας για απλή αναλογική και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βάλει 80 έδρες μπόνους και την ενισχυμένη στο Σύνταγμα διότι θέλει 151. Έτσι ο πρωθυπουργός σκέπτεται μήπως και δεν προχωρήσει σε Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά να διαλύσει τη βουλή».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 29/12/2015 – Λεβέντης: Βλακώδης συναλλαγή τυχόν συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

    «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

    Κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης και συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ξανά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λίγες ώρες μετά τις νέες «επιθέσεις φιλίας» προς το πρόσωπό του από κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Μάρδας.

    «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Παρόλα αυτά επισήμανε ότι κυβέρνηση συνεργασίας θα έχει νόημα μόνο αν σε αυτή συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ