Λεβέντης: Ο Τσίπρας σκέπτεται να διαλύσει τη Βουλή – Εκλογές στο άμεσο μέλλον

1
7

 

Στην Κρήτη για τις εκδηλώσεις μνήμης του ολοκαυτώματος του 1944 στα Ανώγεια βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έκανε λόγο για εκλογές που είναι, όπως είπε, ορατές στο άμεσο μέλλον.

Όπως τόνισε «ο ίδιος βλέπει εκλογές διότι είναι στο μυαλό του πρωθυπουργού, αφού εγκλωβίστηκε ο κ. Τσίπρας όταν είπε πως θα κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Αν αυτό γίνει τα αναθεωρημένα άρθρα θα εγκριθούν από την επόμενη βουλή με 151 έδρες και έτσι κινδυνεύει να λέει ο κ. Τσίπρας για απλή αναλογική και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βάλει 80 έδρες μπόνους και την ενισχυμένη στο Σύνταγμα διότι θέλει 151. Έτσι ο πρωθυπουργός σκέπτεται μήπως και δεν προχωρήσει σε Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά να διαλύσει τη βουλή».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 29/12/2015 – Λεβέντης: Βλακώδης συναλλαγή τυχόν συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

    «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

    Κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης και συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ξανά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λίγες ώρες μετά τις νέες «επιθέσεις φιλίας» προς το πρόσωπό του από κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Μάρδας.

    «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Παρόλα αυτά επισήμανε ότι κυβέρνηση συνεργασίας θα έχει νόημα μόνο αν σε αυτή συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here