Λεβέντης προς Τσίπρα: Σ΄αγαπώ, παραιτήσου

0
3
Óõíåäñßáóç ôçò ÏëïìÝëåéáò ôçò ÂïõëÞò, óôï ðëáßóéï ôùí ðñïãñáììáôéêþí äçëþóåùí ôçò êõâÝñíçóçò ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

 

«Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, για να μην καταλήξει σαν τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά», κάλεσε από την Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντιμετώπισαν περιπαικτικά την «έκκλησή» του, είπε ότι το λέει γιατί αγαπάει τον κ. Τσίπρα και κάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, να μην γελάει γιατί «θα κλαίνε όταν θα συμβεί αυτό».

Ανέφερε ακόμα πως δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να λαμβάνει τόσο καίριες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και του λαού, όπως η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, όταν με αποχή στις εθνικές εκλογές της τάξεως του 40% στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 20% του ελληνικού λαού.

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε πως πρέπει να αλλάξει η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατόν να πωλούνται τα αεροδρόμια και τα κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here