Λεβέντης: Ζητώ την παραίτηση Τσίπρα

0
3

 

Ο Τσίπρας έκανε βλακείες στη διαπραγμάτευση, δήθεν διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση και ειδικά στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι τα σημερινά προβλήματα και τα απεχθή μέτρα οφείλονται στην καθυστέρηση της κυβέρνησης να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές.

Ο κ. Λεβέντης εστίασε ιδιαίτερα στη δημιουργία του νέου Ταμείου για τις ιδιωτικοποιήσεις και προειδοποίησε πως αυτό το Ταμείο είναι το «αντίπαλο δέος» του «κόφτη». Όπως υποστήριξε κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους θα μπαίνει το δίλημμα «κόφτης» ή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και θα καταλήγουμε πάντα στη δεύτερη λύση για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις.

Στη συνέχεια, τόνισε με έμφαση, ότι το μεγαλύτερο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ, έχει μετατραπεί πλέον στο νέο ΣΥΡΙΖΑ κι αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν παλιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έφυγαν από το κόμμα τους για να μη ψηφίσουν μνημόνια και να πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τα ψηφίσουν.

Επέρριψε δε ευθύνες και στο λαό, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλοί αυτοί που πήγαιναν στα κομματικά και βουλευτικά γραφεία για προσωπικό τους όφελος και τώρα παίρνουν διπλές και τριπλές συντάξεις.

Ο κ. Λεβέντης για ακόμη μια φορά ζήτησε με έμφαση την παραίτηση Τσίπρα και τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, ενώ προειδοποίησε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα και κυρίως το νέο ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις, ότι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης κάνοντας λόγο για προδοσία και ξεπούλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here