Λιάνα Κανέλλη: Οι δημοσιογράφοι αφήσαμε τους πολιτικούς να μας πιάνουν τον κ@λο

0
35

Εξερράγη η Λιάνα Κανέλλη στην Κοινωνία ώρα Mega, όταν η συζήτηση πέρασε στις καταγγελίες του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ότι δημοσιογράφοι προσκαλούντο από το Ταμείο με στόχο να τους περνάει μηνύματα για τις πολιτικές του.

«Σας αφήσαμε εμείς οι δημοσιογράφοι τους πολιτικούς να μας πιάνετε τον κώλο», φώναξε, ζητώντας ονόματα και όχι γενικές καταγγελίες που λασπώνουν όλους τους δημοσιογράφους.

«Ηρωική καθαρίστρια με κόκκινο γάντι δεν θα το παίξει ο Ρουμελιώτης», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι υπήρξε υπουργός και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωπος στο ΔΝΤ και, τελικά, στέλεχος του Σύριζα…

Λίγο αργότερα η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και τα μέλη του ΔΣ  Δημήτρης Κοτταρίδης, Μάκης Διόγος και Χρήστος Μαζανίτης υπέγραψαν κοινή δήλωση, με την οποία ζητούν από τον Ρουμελιώτη «να δημοσιοποιήσει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπήρξε συναλλαγή δημοσιογράφων με το ΔΝΤ. Ο κ. Ρουμελιώτης πρέπει άμεσα να απαντήσει προκειμένου να μην αιωρούνται κατηγορίες που προσβάλουν το σύνολο των δημοσιογράφων.
Σε διαφορετική περίπτωση θεωρούμε ότι τα συνδικαλιστικά όργανα του δημοσιογραφικού κλάδου πρέπει με κάθε νόμιμο μέσο να προστατεύσουν την υπόληψη των δημοσιογράφων».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here