Νάξος: Λιμενικός βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα

0
2

 

Λιμενικός στη Νάξο, βρήκε και παρέδωσε μία τσάντα γεμάτη μετρητά και κοσμήματα.

Ο Άγγελος Χατζηνικολάου ήταν εκτός υπηρεσίας και κατευθυνόταν στο σπίτι του, όταν βρήκε στο δρόμο μία γυναικεία τσάντα, η οποία- σύμφωνα με το naxostimes- περιείχε 22.500 ευρώ και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα 50.000 ευρώ.

Ο λιμενικός ειδοποίησε τον Λιμενάρχη Νάξου και παρέδωσε την τσάντα στο λιμεναρχείο, προκειμένου να αναζητηθεί η κάτοχος της. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν έχει εμφανιστεί κάποιος για την τσάντα, ενώ εικάζεται ότι αυτή ανήκει σε κάποια γυναίκα καταγόμενη από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, καθώς σε αυτή υπήρχε γραμμένο ένα γυναικείο όνομα.

«Έκανα το καθήκον μου, όπως άλλωστε ορίζει και η θέση μου, χωρίς να σκεφτώ περαιτέρω. Αμέσως ειδοποίησα την υπηρεσία μου και παρέδωσα στο Λιμεναρχείο Νάξου τα ανευρεθέντα», δήλωσε στο naxostimes ο κ. Χατζηνικολάου, αρχικελευστής που πήρε μετάθεση στη Νάξο από τη Σάμο πριν από δυο μήνες.

Πρόσθεσε ότι αισθάνεται υπερήφανος και δίνει ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά του και κατ’ επέκταση στο κοινωνικό σύνολο. «Νιώθω ανακουφισμένος. Μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατέληξε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here