Λόγια συναδελφικά από τον Καψή και έκκληση να μείνει ο Βλαχογιάννης

1
20

Λίγα λόγια, συναδελφικά και αγωνιστικά, είπε ο Μανόλης Καψής στους δημοσιογράφους, τους σκηνοθέτες, τους παραγωγούς και τους τεχνικούς του Μega, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Είναι στον σταθμό από το 2006, μιλά και του μιλάνε όλοι στον ενικό, είναι αγαπητός και αποδεκτός. Οι λίγες λέξεις που είπε, λοιπόν, στην αίθουσα συσκέψεων του 6ου ορόφου, ήταν από την καρδιά του -και το ήξεραν όλοι.

Άλλωστε, δεν έπαιξε το παιγνίδι της υπονόμευσης κανενός το προηγούμενο διάστημα -όπως έκαναν οι αρσενικοί και θηλυκοί «Ιζνογκούντ» της Μεσογείων, πέρυσι τέτοια εποχή.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, προέτρεψε τους δημοσιογράφους να επιχειρήσουν να μεταπείσουν τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη, ώστε να πάρει πίσω την παραίτησή του από τη διεύθυνση Σύνταξης των Ειδήσεων. Παραίτηση, που έχει υποβάλλει αηδιασμένος από τα συνεχή «μαχαιρώματα» του διδύμου, που πρωταγωνίστησε πέρυσι στις εσωτερικές αθλιότητες και οδήγησε στην κατακρήμνιση του Ενημερωτικού Τομέα του σταθμού στην τρίτη θέση…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχει ακούσει πολλά, άλλες φορές δικαίως, άλλες φορές αδίκως. Το έχω πει παντού αυτό, το έχω γράψει, ό,που έχω βήμα, μπορεί να γίνομαι και γραφική, όμως ο Καψής είναι ο μόνος και μοναδικός δημοσιογράφος που πέταξε έξω, κυριολεκτικά, τους νεοναζί. Σε προεκλογική εκμπομπή. Με θάρρος, γνώση και θυμό. Τους έστειλε κανονικά. Αδιάβαστους. Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι συνάδελφοί του, είτε χαχάνιζαν, είτε τους χάϊδευαν τα αυτιά. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού εκτός των άλλων, εντός του συνωστίζονται και οι χαμένες πατρίδες. Καλή δύναμη, ας δώσει περισσότερη προσοχή στους απελπισμένους, τους ανέργους, τουν μη έχοντες. Το οφείλει. Έξω από κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. Με ένα καθαρό, άμεσο, δημοκρατικό δελτίο. Ξέρει αυτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here