«Λουκέτο» Ψηνάκη στον σύλλογο εργαζομένων του δήμου Μαραθώνα

0
32

Άλλαξε την κλειδαριά του γραφείου, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων εντός του Δήμου Μαραθώνα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να μπουν μέσα σ’ αυτό και να το χρησιμοποιούν, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, σύμφωνα με καταγγελία της Π.Ο.Ε-Ο,Τ.Α., κάνοντας λόγο, παράλληλα, για μία «αυταρχική» και κίνηση «τρομοκράτησης» των εργαζομένων, εκ μέρους του Δημάρχου Μαραθώνα.

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) σημειώνει ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από τον Δήμαρχο Μαραθώνα είναι καταδικαστέα και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Ιδίως, όταν ο κ. Ψηνάκης συμπεριφέρεται σαν οι εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ιδιοκτησία του και αποφασίζει να σφραγίσει το γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων απροειδοποίητα και παράνομα, απειλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο του Συλλόγου με Ε.Δ.Ε.», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

«Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Ψηνάκης πως η άσκηση των καθηκόντων του ως Δήμαρχος δεν μπορεί να γίνεται με όρους (εκλέχθηκε ως Δήμαρχος και όχι ως μάνατζερ) τηλεοπτικού σόου. Ούτε καίρια ζητήματα μπορούν να αντιμετωπίζονται με ενέργειες κλειδαρά και όρους επικοινωνιακούς, όπως νομίζει ο Δήμαρχος Μαραθώνα. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα τα οποία εκφράζονται από τον Σύλλογο Εργαζομένων και τα μέλη που αυτοί έχουν εκλέξει» συμπληρώνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here