Λοβέρδος σε Κασιμάτη: Θέλεις φυλακή τον Γιώργο βρε γενίτσαρε;

0
6

Σφοδρότατη επίθεση στην εισηγήτρια του Σύριζα, Νίνα Κασιμάτη, στην Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντάς την «πρώην φανατική υποστηρίκτρια του ΓΑΠ, που τώρα είναι φανατική του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει τον αποκεφαλισμό του».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στοχοποίησε την πρώην θερμή υποστηρίκτρια του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία του απάντησε ότι είχε αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ήδη από το 2010, μη αποδεχόμενη το μνημόνιο.

«Το έργο της Επιτροπής θα είναι χρήσιμο στις επόμενες γενιές ώστε να μην επιτρέψουν τη μετατροπή του κράτους σε κράτος εκτάκτου ανάγκης. Να αποτρέψουν την μετατροπή της κοινωνίας σε καιάδα. Να τσακίζουν τους σύγχρονους καιάδες του φασισμού και να μην ξαναβάλουν την Δημοκρατία στο απόσπασμα, όπως συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του Σύριζα, προκαλώντας την έκρηξη Λοβέρδου.

«Είστε πρώην φανατική υποστηρίκτρια του ΓΑΠ, τώρα φανατική του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάτε τον αποκεφαλισμό του», υπογράμμισε. «Θέλετε να δείτε τον Παπανδρέου στη φυλακή για το μνημόνιο, εσείς μια πρώην φανατική υποστηρίκτριά του, που γίνατε γενίτσαρος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here