Μαξίμου σε Μεϊμαράκη: Εκπροσωπείς τα πιο φθαρμένα υλικά του παλαιού πολιτικού συστήματος

0
3

Στην αντεπίθεση περνάει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις αιχμές Μεϊμαράκη στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την κυβέρνηση στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ.

«O κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. Πότε δηλώνει ότι «ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει» και πότε ότι «ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου». Στο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή «σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα» τονίζουν κύκλοι της κυβέρνησης.

«O κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα “ξεχάσει”. Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη ”ανάπτυξη” αλά ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη “σταθερότητα” της διαπλοκής και της διαφθοράς» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι και καταλήγουν: «Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here