Μανωλίδου: Δεν ήταν προκλητική η πόζα, ρώτησα τον Άδωνι πριν την ανεβάσω

0
24

Η Ευγενία Μανωλίδου δέχθηκε βροχή επικρίσεων για τη φωτογραφία με το κίτρινο μπικίνι, την οποία ανέβασε στο Instagram. Ορισμένοι τη θεώρησαν προκλητική, άλλοι μίλησαν για ναρκισσισμό, μερικοί υποστήριξαν ότι εκθέτει τον πολιτικό σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και κάποιοι άλλοι επισήμαναν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, τη στιγμή που οι Έλληνες στενάζουν από τη φτώχεια.

Η ίδια μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και είπε ότι δεν είχε τίποτα προκλητικό η συγκεκριμένη πόζα, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι ρώτησε τον σύζυγό της πριν δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία. Άλλωστε, ς ο βουλευτής φαίνεται πως ήταν ο «φωτογράφος»

«Ήταν μια ωραία στιγμή, την απαθανατίσαμε και σκέφτηκα να την ανεβάσω στο Instagram γιατί έτσι κάνουν όλοι.

Δεν θεωρώ ότι ήταν ένα προκλητικό μαγιό, ούτε μια προκλητική πόζα. Εξάλλου εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να προτρέπω τον κόσμο να ασχολείται με την γυμναστική. Αν δεν το έκανα, θα έλεγαν «αυτή η ξινή, που δεν εκφράζεται καθόλου».

Δεν βγάζεις άκρη! Δεν με ενδιαφέρει τι λένε εφόσον εγώ αισθάνομαι καλά με ό,τι κάνω και ο σύζυγός μου αισθάνεται καλά γιατί πριν ανεβάσω την φωτογραφία τον ρώτησα τον Άδωνι».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here