Μάρδας: Ανοησίες ότι πτωχεύουμε τη Μεγάλη Πέμπτη

0
6

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μάρδας τα δημοσιεύματα σχετικά με τη μη αποπληρωμή των κρατικών υποχρεώσεων στα τέλη του μήνα, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τα συγκεκριμένα χρήματα και θα δοθούν στις 9 Απριλίου.

 

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της κυβέρνησης και της χώρας το επόμενο διάστημα, λέγοντας πως «με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας».

 

«Kαι ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας… Παρά τις ανοησίες που διαβάζω περί πτώχευσης την Μεγάλη Πέμπτη (και γιατί όχι Μεγάλη Παρασκευή άραγε;) σε διάφορα blogs κ.λπ, οι υποχρεώσεις μας απέναντι στο ΔΝΤ θα πληρωθούν κανονικά και τα χρήματα γι’ αυτό έχουν δεσμευτεί από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας», ανέφερε στο σχόλιο του ο Δημήτρης Μάρδας και συνέχισε: «Άλλες υποχρεώσεις σε τρίτους (ΔΝΤ, ΕΚΤ) δεν έχουμε έως το τέλος του μήνα και με τα δεδομένα που έχουμε, όλα (μισθοί συντάξεις κ.λπ) πληρώνονται κανονικά τον Απρίλιο… και οι διαπραγματεύσεις βέβαια τρέχουν! Αν και μπορεί να θεωρηθεί τολμηρή η ακόλουθη άποψη, έχω την αίσθηση, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας. Το μόνο που μένει είναι να πάψει η ασφυξία στην αγορά».
mardas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here