Μάρδας: Δεν κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου

0
13

 

Απάντηση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία με επιστολή διαμαρτυρίας της εμμέσως ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να βάλει τέλος στις επιθέσεις εναντίον της από υπουργούς, κατονομάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και τον Γιάννη Πανούση, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού BHMA 99,5 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

«Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ίδια μπορεί να το θεωρεί. Όταν βγαίνω εγώ στη Βουλή και εκφράζω μια άποψη της κυβέρνησης πάνω σε θέματα χρέους και είναι απόψεις που εκφράζουν τη Βουλή και μέρος αυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτι, αν δεν μας εξυπηρετεί, μπορεί να μη χρησιμοποιηθεί.
Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι bullying, αλλά μια άποψη τελείως ρεαλιστική» εξήγησε ο κ. Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε επίσης στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. «Άποψή μου είναι ότι θα τελειώσουμε στον προβλεπόμενο χρόνο που έχει αποφασιστεί. Υπάρχει μια μεγάλη ένταση της δουλειάς όλη αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι οδεύουν όλα προς επίλυση στο χρόνο που έχει αποφασιστεί», είπε σχετικά.

Σε ότι αφορά τα capital controls ο κ. Μάρδας εξήγησε: «Το πρόβλημα εντοπίζεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Έχουμε λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα και θέλουμε να εξετάσουμε προτάσεις βελτίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα γνωρίζει μια εποχική κάμψη λόγω καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν προβλήματα ως προς το χρόνο αιτήματος κάποιων επιχειρήσεων»

Για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είπε: «Η ανακεφαλαιοποίηση είναι ένα ντοσιέ που έχει σχέση με το σύνολο των θεμάτων των τραπεζών, αλλά τα βλέπουμε αυτά ξεχωριστά, διότι είναι ξεχωριστά στο χώρο της διαπραγμάτευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here