Μάρδας: Ισχύουν οι στόχοι του αρχικού μας προγράμματος παρά τις αποκλίσεις

0
7

 

Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται παρά τις όποιες αποκλίσεις, δήλωσε  ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

«Υπήρχε ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα σε ο,τι αφορά τη διαμόρφωση της πολιτικής δεν ήμασταν οι μόνοι παίχτες. Αναγκαστήκαμε να αποκλίνουμε από τους στόχους και εκεί οδηγηθήκαμε στις εκλογές», εξήγησε ο υφυπουργός, μιλώντας  στον ΣΚΑΪ.

Για την επιβολή των επιπλέον φορο-μέτρων και του ΕΝΦΙΑ ο κ. Μάρδας διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν θα είναι μόνιμα και η ισχύ τους είναι βραχύχρονη καθώς «το ζητούμενο είναι «α αυξηθεί η πίτα της οικονομίας όπως θα γίνει και το 2017». «Σαφώς ο κόσμος κουράστηκε, αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε άλλη σιδηροτροχιά, θέλει χρόνο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε, είπε, κλείνοντας, ο κ. Μάρδας, εκτιμώντας πως αν κάποιος συγκρίνει τα δύο τελευταία χρόνια διακυβέρνησης με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, θα διαπιστώσει πως η τωρινή κυβέρνηση έχει «καλύτερες επιδόσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here