Μάρδας: Ο Βαρουφάκης έκανε λάθη, αλλά δεν ήταν δραχμιστής

0
5

 

«Αν υπάρξει κυβέρνηση Τσίπρα μετά τις εκλογές, θα μπορέσουμε τον Οκτώβρη να προχωρήσουμε το θέμα της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, καθώς υπάρχει έτοιμο στη γραμματεία της κυβέρνησης σχέδιο νόμου με 4 άρθρα, το οποίο κόλλησε επειδή τους τελευταίους δύο μήνες, δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε οτιδήποτε χωρίς τη συγκατάθεση των θεσμών», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμού “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM” ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, καθ. Δημήτρης Μάρδας.

Σε ό,τι αφορά στην κριτική, που δέχεται ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Μάρδας είπε πως «έχουν γίνει κάποια λάθη από την πλευρά του, τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και θέματα στρατηγικής», εκφράζοντας, παράλληλα, την άποψη, ότι ο πρώην υπουργός «έχει αδικηθεί κυρίως από τα ΜΜΕ, σε σημείο που του είπαν ότι ήταν υπέρμαχος της δραχμής, ενώ αντίθετα, όχι μόνο δεν ήταν υπέρμαχος της δραχμής, στην κοινοβουλευτική ομάδα ήταν λίβελος κατά των δραχμιστών».

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας δεν υπήρχε η παραμικρή τέτοια σκέψη από πλευράς του κ. Βαρουφάκη», είπε ο πρώην υπουργός, διευκρινίζοντας ότι δε συμμετείχε στις ομάδες του PLAN B, οι οποίες λειτουργούσαν «στο πλαίσιο του γραφείου» του Γ. Βαρουφάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here