Μαρινόπουλος: Προχωρά σε σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών

0
3

 

Σε σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών προς τους εκμισθωτές ακινήτων θα προχωρήσει η Μαρινόπουλος σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας που συναντήθηκαν με το προεδρείο της ΠΟΜΙΔΑ, ενώ διαβεβαίωσαν ότι στόχος της αλυσίδας είναι να διατηρήσει το πανελλήνιο δίκτυό της, μόνη ή σε συνεργασίας με άλλους στρατηγικούς εταίρους.

Από την πλευρά της ΠΟΜΙΔΑ επισημάνθηκε ότι για πολλές οικογένειες τα μισθώματα των καταστημάτων αυτών αποτελούν τον μοναδικό οικονομικό πόρο τους, γι’αυτό όπως και οι εκμισθωτές αντιμετωπίζουν με κατανόηση και υπομονή τη σημερινή κατάσταση, έτσι και η εταιρία, σε κάθε κίνηση και συμφωνία που αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις της, θα πρέπει να λάβει ειδική μέριμνα για την καταβολή των οφειλομένων μισθωμάτων προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων της.

Από την πλευρά της εταιρείας τονίστηκε ότι στόχος της είναι να διατηρήσει το πανελλήνιο δίκτυό της, είτε μόνη, είτε σε συνεργασία με άλλους στρατηγικούς εταίρους, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία της και να αποπληρώσει σταδιακά τις υφιστάμενες οφειλές της προς τους εκμισθωτές των ακινήτων αυτών, παράλληλα με τις νέες.

Για το σκοπό αυτό, πέρα από τις προσωπικές ενημερωτικές επαφές με τους κατ΄ιδίαν εκμισθωτές των καταστημάτων της, ζήτησε και την παρέμβαση της ΠΟΜΙΔΑ ώστε να υπάρξει κατανόηση και ολιγόμηνη υπομονή των εκμισθωτών των ακινήτων αυτών, έως ότου ολοκληρωθούν οι εν εξελίξει συνεννοήσεις.

Παράλληλα, ως προς το θέμα της καταβολής των οφειλών προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων, οι εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν ότι αυτές θα αποπληρωθούν σταδιακά δίχως να μεσολαβήσει κάποια διαγραφή των οφειλόμενων μισθωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here