Μαντλίν – Είναι πράγματι το 12χρονο κορίτσι που εθεάθη στην Παραγουάη;

0
5

 

Στην πόλη Αρεγουά, στην Παραγουάη ισχυρίζεται ότι είδε την εξαφανισμένη, εδώ και περίπου εννιά χρόνια  από θέρετρο της Πορτογαλίας, Μαντλίν ένας άντρας.

Οι αρχές της χώρας έχουν ξεκινήσει επιχείρηση, προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια της μαρτυρίας. Σύμφωνα με το Fox News Latino, το περασμένο σαββατοκύριακο, ένας άντρας που παρουσιάστηκε ως ιδιωτικός ντετέκτιβ με το όνομα Μιράζ Ούλα Αλί Ίσα, δήλωσε στην εφημερίδα ABC Color πως “η ομάδα μου και εγώ λάβαμε την πληροφορία ότι η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη ένα με δύο μήνες πριν” και πρόσθεσε ότι η μικρή ήταν “υπό την επιμέλεια μιας γυναίκας”.

Ο επιθεωρητής της Interpol της Παραγουάης Λούις Ιγνασιο Αρίας, ανέφερε ότι πραγματοποιούν έρευνα τόσο για την μαρτυρία, όσο και για την ταυτότητα του άντρα που την έκανε, ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο εν λόγω άνδρας ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους για να καταθέσει την μαρτυρία του. “Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο γι’αυτόν τον άνθρωπο”, σημείωσε ο Αρίας.

madeleine

 

Η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε το 2007, ενώ κοιμόταν με τους δίδυμους αδερφούς της σε διαμέρισμα στην πόλη Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, την ώρα που οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο. Η εξαφάνισή της είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Οι γονείς της ξεκίνησαν μαζική επιχείρηση προκειμένου να εντοπίσουν την κόρη τους, η οποία δεν έχει λήξει ακόμα επισήμως.  Σήμερα το κορίτσι θα ήταν 12 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here