«Μάθημα αγάπης» από φοιτητές σε άρρωστη καθηγήτρια!

0
3

 

Οι τελειόφοιτοι μαθητές του Profile Junior-Senior High School στο Νιου Χάμσαϊρ έμαθαν ότι η διευθύντριά τους, Courtney Warsaw, διαγνώσθηκε με μία ιδιαίτερα σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, αποφάσισαν να «θυσιάσουν» την εκδρομή τους στη Νέα Υόρκη και να προσφέρουν τα χρήματα γιa το ταξίδι, στη θεραπεία της καθηγήτριας.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δεχτώ βοήθεια και δεν έχω ιδέα τι να σας πω» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η ίδια, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό ABC, WMUR9. Η Warsaw επέλεξε μάλιστα να μην πει σε κανέναν για την ασθένειά της, μέχρι τη στιγμή που έμαθε ότι τελικά θα χρειαζόταν να λείψει αρκετές μέρες από το σχολείο.

Όπως λέει, δεν είχε αντιληφθεί τι επρόκειτο να γίνει. Οι μαθητές θέλησαν να της κάνουν έκπληξη και έτσι την ξεγέλασαν, λέγοντας της ότι την ήθελαν για μία συνάντηση των τελειόφοιτων. Μόλις έφτασε,  της ανακοίνωσαν ότι είχαν ψηφίσει ομόφωνα να δωρίσουν τα χρήματα για την ιατρική της φροντίδα.

«Ο καθένας μας έχει μία σύνδεση μαζί της, έδωσε τόσα πολλά εμάς και εμείς θέλαμε απλώς να της δώσουμε κάτι πίσω», είπε ο πρόεδρος των τελειόφοιτων, Christopher Sirois στο WMUR9.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here