Μαξίμου: Η «εθνική γραμμή» Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί σε φθηνή μικροπολιτική

0
16

 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει προφανώς μετανιώσει για τη συναινετική του στάση στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Πρώτα, στη διάρκεια της πρόσφατης συνόδου, έσπευσε να καταγγείλει ένα προσχέδιο. Έπειτα, ο εκπρόσωπος του κόμματός του επιχείρησε να υπονομεύσει από τα κοινωνικά μέσα την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης. Τώρα, μετά από τρεις ημέρες σιωπής από το πέρας της συνόδου, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μικροπολιτικούς λόγους την ανάρτηση του Ντόναλντ Τουσκ, χωρίς, καν, να έχει ζητήσει, ως όφειλε, οποιαδήποτε ενημέρωση από την κυβέρνηση», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, σε απάντησή του στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής προσπάθειας για μία αποτελεσματική και ανθρωπιστική πολιτική διαχείρισης του προσφυγικού, η «εθνική γραμμή» του κ. Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί, ήδη, σε φτηνή μικροπολιτική, προφανώς, υπό την ομηρία των ακροδεξιών του κόμματός του» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου στην απάντησή του.

Νωρίτερα, επικρίσεις κατά της ΝΔ για τη συνολική στάση της στο προσφυγικό και τις διεργασίες που συντελούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο διατύπωσαν κυβερνητικές πηγές που επικαλέστηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here