Μαξίμου: Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής επί των ελληνικών προτάσεων

Δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής επί των προτάσεων που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες στον ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει στους θεσμούς την πρότασή της, καθώς και δύο συμπληρωματικά κείμενα με συγκεκριμένες, εναλλακτικές επεξεργασίες για το δημοσιονομικό κενό και την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», αναφέρουν ειδικότερα κυβερνητικές πηγές.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο ή απάντηση στην ελληνική αντιπροσωπεία που παραμένει στις Βρυξέλλες» σημειώνουν.

Χθες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που ήθελαν ευρωπαίους αξιωματούχους να σχολιάζουν τις νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης ως μη επαρκείς.

«H Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει την ελληνική πρόταση και άλλοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. «δεν ομιλούν εκ μέρους» της Επιτροπής», ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι ελληνικές προτάσεις αναλύονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code